سیدی ضمن اعلام این خبر و با اشاره تمهیدات اندیشیده شده در فرودگاههای کشور برای میزبانی شایسته از زائران خانه خدا گفت: آغاز عملیات حج تمتع به عنوان یک آیین معنوی با سالروز عملیات پیروزمندانه بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر که یک مناسبت ملی است، همزمان شده و این تقارن را به فال نیک میگیریم.
وی اظهار کرد: نخستین کاروان های اعزامی به بیت الله الحرام سوم خرداد از فرودگاه های امام خمینی(ره)، ساری و یزد راهی سرزمین وحی خواهند شد.
سیدی با اشاره به مدت زمان عملیات رفت افزود: اعزام زائران تا اول تیر ماه ادامه دارد و فرودگاه های همدان، گرگان و امام خمینی(ره) به عنوان آخرین فرودگاه های اعزام کننده زائر به سرزمین وحی معرفی شده اند.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها درخصوص عملیات بازگشت زائران حج تمتع ۱۴۰۲ گفت: حجاج پس از انجام مناسک حج در تاریخ ۱۳ تیر از فرودگاه های امام خمینی(ره)، ساری و یزد به کشور باز خواهند گشت. این در حالی است که آخرین گروه حجاج نیز در تاریخ سوم مرداد از سه فرودگاه اهواز، امام خمینی(ره) و کرمان وارد میهن اسلامی خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ هزار زائر از پنج فرودگاه کشور اعزام می شوند، گفت: فرودگاه امام خمینی(ره) با اعزام ۲۵ هزار و ۴۵۰ زائر از استان های تهران، البرز، قزوین، سمنان، قم، مرکزی، کاشان و کرمانشاه رتبه نخست بیشترین اعزام به کشور عربستان را از آن خود کرده است.
سیدی ادامه داد: فرودگاه مشهد با اعزام ۱۱ هزار و ۷۳۰ زائر از استان های خراسان رضوی و خراسان شمالی، رتبه دوم فرودگاه های کشور با اعزام بیشترین زائر را در اختیار دارد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها گفت: فرودگاه اصفهان با اعزام هفت هزار و ۶۰۰ زائر از دو استان اصفهان و چهار محال و بختیاری سوم، فرودگاه تبریز با اعزام چهار هزار و ۶۰۰ زائر چهارم و فرودگاه های ساری و اهواز هرکدام با اعزام چهار هزار و ۳۷۰ زائر به سرزمین وحی به عنوان پنجمین فرودگاه اعزام کننده بیشترین زائر به خانه خدا معرفی شده اند.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛وی همچنین یادآور شد: دو فرودگاه قشم و چابهار هرکدام با اعزام ۲۳۰ زائر، کمترین اعزام را به عربستان خواهند داشت.
به گفته سیدی؛ استان هرمزگان با دو فرودگاه بندرعباس و قشم و سیستان و بلوچستان با دو فرودگاه زاهدان و چابهار میزبان زائران سرزمین وحی خواهد بود.